AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su içinde yürümek

Kahve falında temiz su içinde yürümek

Kahve falında temiz su içinde yürümek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, önemli bir makama terfi alacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde yürümek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili konularda sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

Kahve falında temiz suyun içinde yürümek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde yürümek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, rahat erileceğine işarettir.

Kahve falında temiz su üzerinde yürümek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine işaret eder.

Kahve falında temiz suyun içinde yılan görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde balık görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz suyun içinde olmak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde olmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir