AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su içinde balık görmek

Kahve falında temiz su içinde balık görmek

Kahve falında temiz su içinde balık görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz su içinde balık gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni bilgiler veya gelişmeler sizi biraz sinirlendirebilir.

Kahve falında temiz suyun içinde balık görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine inanılır.

Kahve falında temiz su içinde balık görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, her geçen gün başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında temiz su içinde olmak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında temiz suyun içinde yürümek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, arabasını ve toprağının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında temiz su içinde yılan görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, işveren koltuğunda oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suyun içinde görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz suyun içinde yılan görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir