AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde lav görmek

Kahve falında evin içinde lav görmek

Kahve falında evin içinde lav görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, insanların alım gücünün azalacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, ailesini de mutlu edeceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde lav gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal başlıklı ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda işler lehinize dönebilir.

Kahve falında evin içinde lav görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında lavların içinde kalmak bolluğun ve bereketin düşeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında evin altında lav görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lavda yanmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Kahve falında deprem ve lav görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında yerden lav çıktığını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında akan lav görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir