AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin altında lav görmek

Kahve falında evin altında lav görmek

Kahve falında evin altında lav görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin altında lav gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı nasihatler vermek veya işleri halletme biçimleri hakkında yorum yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında evin altında lav görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde lav görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına inanılır.

Kahve falında evde lav görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında lav ateşi görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş lav görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine işaret eder.

Kahve falında lav aktığını görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında lavların içinde kalmak oldukça uzun bir yolculuğa, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lavların içine düşmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir