AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem ve lav görmek

Kahve falında deprem ve lav görmek

Kahve falında deprem ve lav görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, rahat bir hayata adım atacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında deprem ve lav gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirisiniz.

Kahve falında deprem ve lav görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine yorulur.

Kahve falında lavların içine düşmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında evin altında lav görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lav ateş görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lav patlaması görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lavlar görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında lavların içinde kalmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir