AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavda yanmak

Kahve falında lavda yanmak

Kahve falında lavda yanmak en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında lavda yanmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda da keyifli zamanlardasınız.

Kahve falında lavda yanmak güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanardağ lavı görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında lav patlaması görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında lavlara düşmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında evin altında lav görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan lav görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yanardağı lavı görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulur.

Kahve falında yerden lav çıktığını görmek birçok engelin aşılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir