AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan lav görmek

Kahve falında akan lav görmek

Kahve falında akan lav görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, sağlığını da kaybedeceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına delalettir.

Kahve falında akan lav gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında sıkıntılar aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında akan lav görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek kendisine ev alacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde lav görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında lavların içine düşmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lavlara düşmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lavlardan kaçmak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, zarar etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kızgın lav görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sağlığının kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yanardağ lavı görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir