AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanardağdan akan lav görmek

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yanardağdan akan lav gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren konularla yakından ilgilisiniz.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında yanardağ lavı görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, atılan adımların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında yanardağ lav görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına delalettir.

Kahve falında yanardağı lavı görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yanardağın patlamasını görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında yanardağa tırmanmak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında sönmüş yanardağ görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yanardağdan kaçmak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir