AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden lav çıktığını görmek

Kahve falında yerden lav çıktığını görmek

Kahve falında yerden lav çıktığını görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden lav çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı işleri veya konuları komplike şekilde değil, basitçe ele almakta fayda var.

Kahve falında yerden lav çıktığını görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanardağ lavı görmek kendi şansını kendi yaratacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanardağı lavı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında lavlardan kaçmak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lav ateş görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına alamet eder.

Kahve falında evin altında lav görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında lavda yanmak çıkış yolları bulacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında lav ateşi görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir