AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde kurum görmek

Kahve falında evin içinde kurum görmek

Kahve falında evin içinde kurum görmek zor durumların sona ereceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yeni bir hayat kurulacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde kurum gördüyseniz:

  • Endişelerinizi dile getirmekten çekinmeyin.

Kahve falında evin içinde kurum görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde merdiven görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde martı görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde hindi görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde siyah yılan görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde mezar görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde kül görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde rüzgar görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir