AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde martı görmek

Kahve falında evin içinde martı görmek

Kahve falında evin içinde martı görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde martı gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın son zamanlarda biraz zayıf düştünüz.

Kahve falında evin içinde martı görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalettir.

Kahve falında martılara simit atmak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz martılar görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz martı görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü martı görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işarettir.

Kahve falında büyük martı görmek hastalıklarından kurtulacağına, beklentilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde martı görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir