AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde merdiven görmek

Kahve falında evin içinde merdiven görmek

Kahve falında evin içinde merdiven görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde merdiven gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında evin içinde merdiven görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, rahat geçinerek yaşayacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde merdiven görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde merdiven görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev içinde merdiven görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde merdiven görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında evin merdiveninden çıkmak yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin merdiveninden inmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin merdiveninin yıkıldığını görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir