AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde rüzgar görmek

Kahve falında evin içinde rüzgar görmek

Kahve falında evin içinde rüzgar görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde rüzgar gördüyseniz:

  • Size rahatsızlık veren bazı değişimler yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde rüzgar görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde rüzgar estiğini görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sert rüzgar görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, siparişlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiddetli rüzgar görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah rüzgar hortumu görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında çok şiddetli rüzgar görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında rüzgarda savrulmak ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında rüzgarla uçtuğunu görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hasta ise iyileşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir