AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde siyah yılan görmek

Kahve falında evin içinde siyah yılan görmek

Kahve falında evin içinde siyah yılan görmek ticaret ehli olacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde siyah yılan gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken konularla ilgili çok sayıda fikir, öneri veya teklif söz konusu olsa da, aralarından çok azı gerçekten işe yarar görünüyor.

Kahve falında evin içinde siyah yılan görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde siyah fare görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde siyah kedi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde siyah at görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate rivayet eder.

Kahve falında evin içinde siyah böcek görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde siyah köpek görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde siyah duman görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, işlerini toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde siyah araba görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir