AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde mezar görmek

Kahve falında evin içinde mezar görmek

Kahve falında evin içinde mezar görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, hem de çok üzüleceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, fal sahibinin muradına ereceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde mezar gördüyseniz:

  • Eğitim alanında da hareketlilik var.

Kahve falında evinin içinde mezar görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde mezar görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir evin içinde mezar görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde boş mezar görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalettir.

Kahve falında mezarlık içinde ev görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlık içinde cami görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir