AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde kumru görmek

Kahve falında evin içinde kumru görmek

Kahve falında evin içinde kumru görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde kumru gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemek istiyorsunuz ya da farklı yöntemler kullanmak niyetindesiniz.

Kahve falında evin içinde kumru görmek ne yöne gideceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalettir.

Kahve falında bir çift kumru görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, şeytanın aklına uyacağına delalettir.

Kahve falında kumru kuşları görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kumru yakalamak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumru yumurtası görmek toplumda yükseleceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta kumru görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında kumru görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve kumru görmek yepyeni biri haline geleceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir