AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumru kuşları görmek

Kahve falında kumru kuşları görmek

Kahve falında kumru kuşları görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işaret eder.

Kahve falında kumru kuşları gördüyseniz:

  • Diğerleri olayları sizin baktığınız şekilde görmeyebilirler, aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında kumru kuşları görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, şansının döneceğine işaret eder.

Kahve falında kumru kuşu öldürmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında evde kumru kuşu görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kumru görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çifte kumru görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumru yuvası görmek alım gücünün artacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çift kumru görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında evde kumru görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir