AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ve kumru görmek

Kahve falında güvercin ve kumru görmek

Kahve falında güvercin ve kumru görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, canın sıkılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında güvercin ve kumru gördüyseniz:

  • Yapacağınız kişisel çalışmalar sizin için verimli olacak.

Kahve falında güvercin kumru görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında güvercin ve kumru görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kumru yakalamak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumruya yem vermek kazancın yetmez olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çifte kumru görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kumru görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumru yuvası görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta kumru görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir