AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kertenkele görmek

Kahve falında yeşil kertenkele görmek

Kahve falında yeşil kertenkele görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, yüzünü güldüreceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kertenkele gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Kahve falında yeşil renkte kertenkele görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil renk kertenkele görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renkli kertenkele görmek yarınlarına umutla bakacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük yeşil kertenkele görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kertenkele görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Kahve falında küçük yeşil kertenkele görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kertenkele öldürmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir