AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde toprak kazmak

Kahve falında evin içinde toprak kazmak

Kahve falında evin içinde toprak kazmak kazancının günden güne arttıracağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde toprak kazmak gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız.

Kahve falında evin içinde toprak kazmak insanların alım gücünün azalacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde toprak görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evinin içinde toprak görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında elleriyle toprak kazmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kafasını toparlayacağına inanılır.

Kahve falında kepçeyle toprak kazmak aşık olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaş toprak kazmak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir