AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurun içinde su görmek

Kahve falında çukurun içinde su görmek

Kahve falında çukurun içinde su görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerini yoluna sokacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çukurun içinde su gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Kahve falında çukur içinde su görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında çukurun içinde su görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında ev içinde çukur görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde çukur görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini çukur içinde görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukur içinde olmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalet eder.

Kahve falında çukurun içinde olmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir