AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukur içinde olmak

Kahve falında çukur içinde olmak

Kahve falında çukur içinde olmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, saadete ereceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, daha güzelleşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çukur içinde olmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı tartışabilir veya eskiden gelen çözümlenmemiş konuları hatırlatabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde çukur görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çukurun içinde olmak tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, verimliliğinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukur içinde olmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini çukur içinde görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çukurun içinde su görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev içinde çukur görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Kahve falında çukur içinde su görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir