AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukur içinde su görmek

Kahve falında çukur içinde su görmek

Kahve falında çukur içinde su görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çukur içinde su gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin, o zaman daha rahat ilerleme sağladığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında çukurun içinde su görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, sorununu kolayca çözeceğine yorulur.

Kahve falında çukur içinde su görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına işarettir.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini çukur içinde görmek hastalığın biteceğine, işlerin toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde çukur görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yıkılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çukurun içinde olmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında çukur içinde olmak yandaşı olan birinin vefat etmesine, şansının kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında ev içinde çukur görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir