AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurun içinde olmak

Kahve falında çukurun içinde olmak

Kahve falında çukurun içinde olmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işarettir.

Kahve falında çukurun içinde olmak gördüyseniz:

  • İş hayatında ani değişiklikler yaşanabilir. Değişen iş yöntemleri, işe bağlı yer değişiklikleri, değişen çalışma arkadaşları ya da çalıştığınız sektörle ilgili değişimler kendini gösterebilir.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına tabir olunur.

Kahve falında çukurun içinde su görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında çukur içinde su görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukur içinde olmak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çukurun içinde olmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini çukur içinde görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında ev içinde çukur görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde çukur görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir