AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev içinde çukur görmek

Kahve falında ev içinde çukur görmek

Kahve falında ev içinde çukur görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, büyük bir makama geleceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ev içinde çukur gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Kahve falında ev içinde çukur görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Kahve falında çukur içinde su görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukur içinde olmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde çukur görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında çukurun içinde su görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çukurun içinde olmak aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini çukur içinde görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir