AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş mezara düşmek

Kahve falında boş mezara düşmek

Kahve falında boş mezara düşmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok para kazanılacağına, artık daha dikkatli davranacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, aksiliklerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında boş mezara düşmek gördüyseniz:

  • Nicelik olarak değilse bile nitelik olarak güçlüsünüz.

Kahve falında boş mezara düşmek kimseye minnet etmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına işarettir.

Kahve falında boş havuza düşmek bahtının güzelleşeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında boş kuyuya düşmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Kahve falında açık boş mezar görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, kısmetlerin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında mezar boş mezar görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında boş mezar kazmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında boş mezara toprak atmak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında boş mezarın içine girmek kişinin kazancının artacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir