AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, canın sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde mezar taşı gördüyseniz:

  • Karışık durumlar veya sonlandırılması zor tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, masumluğunu ispat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde çakıl taşı görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde taş görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde boş mezar görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde mezar görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bir evin içinde mezar görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin içinde mezar görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir