AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evin içinde mezar görmek

Kahve falında bir evin içinde mezar görmek

Kahve falında bir evin içinde mezar görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına yorulur.

Kahve falında bir evin içinde mezar gördüyseniz:

  • Çelişkili veya karışıklık içeren durumlar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında bir evin içinde mezar görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde mezar görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek çok iyi işler yapılacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında evinin içinde mezar görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde boş mezar görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret eder.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığın içinde gezmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini mezarın içinde görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir