AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin içinde mezar görmek

Kahve falında evinin içinde mezar görmek

Kahve falında evinin içinde mezar görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin içinde mezar gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler Polisiye olaylara ya da başka istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Kahve falında evin içinde mezar görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir evin içinde mezar görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında evin içinde boş mezar görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, planlarının işe yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak üzüntülerinin biteceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin içinde mezar görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında mezarlık içinden geçmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın içinde kendini görmek kalbini kıracağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir