AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin gizlendiğini görmek

Kahve falında evin gizlendiğini görmek

Kahve falında evin gizlendiğini görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında evin gizlendiğini gördüyseniz:

  • Sonradan karşılaşabileceğiniz umulmadık bir durum sizi şaşırtıp, hatalı bir tercihte bulunmanıza sebep olabilir.

Kahve falında evin gizlendiğini görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gizlendiğini görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçıp gizlenmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saklanmak gizlenmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında babadan gizlenmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına işarettir.

Kahve falında düşmandan gizlenmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında eve gizlenmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiye gizlenmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir