AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçıp gizlenmek

Kahve falında kaçıp gizlenmek

Kahve falında kaçıp gizlenmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, hayatının kolaylaşacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında kaçıp gizlenmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hassassınız.

Kahve falında kaçıp gizlenmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kısmetlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında eve gizlenmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına işaret eder.

Kahve falında birilerinden gizlenmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında gizlenmek saklanmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gizlendiğini görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında babadan gizlenmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, alın terinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde gizlenmek masa başı bir işe gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gizlenmek kaçmak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir