AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmandan gizlenmek

Kahve falında düşmandan gizlenmek

Kahve falında düşmandan gizlenmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmandan gizlenmek gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında düşmandan gizlenmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saklanmak gizlenmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında babadan gizlenmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına inanılır.

Kahve falında bir yere gizlenmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında eve gizlenmek prestij kazanılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden kaçmak gizlenmek güleceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında camiye gizlenmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birilerinden gizlenmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir