AnaSayfa / Genel / Kahve falında saklanmak gizlenmek

Kahve falında saklanmak gizlenmek

Kahve falında saklanmak gizlenmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına alamet eder.

Kahve falında saklanmak gizlenmek gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Kahve falında gizlenmek saklanmak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında saklanmak gizlenmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, her şeyin ters gideceğine işarettir.

Kahve falında eve gizlenmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında gizlendiğini görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında polisten gizlenmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete gizlenmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında dolaba gizlenmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında camiye gizlenmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir