AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye gizlenmek

Kahve falında camiye gizlenmek

Kahve falında camiye gizlenmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine inanılır.

Kahve falında camiye gizlenmek gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır.

Kahve falında camiye gizlenmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden kaçmak gizlenmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında birilerinden gizlenmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliden gizlenmek birçok iş teklifi alınacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve gizlenmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında birinden gizlenmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı arkasına gizlenmek günahların da affolacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polisten gizlenmek hasretlerin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir