AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan gizlenmek

Kahve falında babadan gizlenmek

Kahve falında babadan gizlenmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babadan gizlenmek gördüyseniz:

  • Mizahi yeteneklerinize ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında babadan gizlenmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye gizlenmek borçlanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçıp gizlenmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında kapı arkasına gizlenmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, getirisinden daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolaba gizlenmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında birilerinden gizlenmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden kaçmak gizlenmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalet eder.

Kahve falında polisten gizlenmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir