AnaSayfa / Genel / Kahve falında gizlendiğini görmek

Kahve falında gizlendiğini görmek

Kahve falında gizlendiğini görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, başka alanlara yöneleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına inanılır.

Kahve falında gizlendiğini gördüyseniz:

  • Tartışarak zaman kaybetmek yıpratıcı durabilir, kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında sevgiliden gizlenmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işarettir.

Kahve falında birinin gizlendiğini görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve gizlenmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saklanmak gizlenmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, işinin başından ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında evde gizlenmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında polisten gizlenmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmandan gizlenmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere gizlenmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir