AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin etrafında su görmek

Kahve falında evin etrafında su görmek

Kahve falında evin etrafında su görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında evin etrafında su gördüyseniz:

  • Eski kalıplardan ya da bakış açısından kurtulmalı yeni bakış açıları geliştirmelisiniz.

Kahve falında evin etrafında su görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında evin etrafını temizlemek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin etrafını süpürmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında polis görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında köpek görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında çamur görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında evin etrafında ateş görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında kalabalık görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir