AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin etrafında çamur görmek

Kahve falında evin etrafında çamur görmek

Kahve falında evin etrafında çamur görmek kötü gününden de geri duracağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında evin etrafında çamur gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Kahve falında evin etrafında çamur görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin etrafını temizlemek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında evin etrafında yeşillik görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin etrafını süpürmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin etrafında yılan görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, galibiyet kazanacağına işaret eder.

Kahve falında evin etrafında deniz görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin etrafında polis görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında evin etrafında asker görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir