AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin etrafında kalabalık görmek

Kahve falında evin etrafında kalabalık görmek

Kahve falında evin etrafında kalabalık görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında kalabalık gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Kahve falında evin etrafında kalabalık görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cami etrafında kalabalık görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine alamet eder.

Kahve falında evin etrafında çamur görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hasta ise iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin etrafında yeşillik görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evin etrafında su görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin etrafını temizlemek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında evin etrafında deniz görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine tabir olunur.

Kahve falında evin etrafını süpürmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir