AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin etrafında ateş görmek

Kahve falında evin etrafında ateş görmek

Kahve falında evin etrafında ateş görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında ateş gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin buna ihtiyacı var.

Kahve falında evin etrafında ateş görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında etrafında ateş görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evin etrafında yeşillik görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında evin etrafında polis görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin etrafında çamur görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin etrafında köpek görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında evin etrafında asker görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında evin etrafını temizlemek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir