AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin etrafında köpek görmek

Kahve falında evin etrafında köpek görmek

Kahve falında evin etrafında köpek görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, günahkâr olacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, küfürlü söze, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına işarettir.

Kahve falında evin etrafında köpek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında evin etrafında köpek görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalettir.

Kahve falında etrafında köpek görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında ateş görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin etrafının yandığını görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulur.

Kahve falında evin etrafında yeşillik görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında evin etrafını temizlemek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında evin etrafında yılan görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evin etrafında deniz görmek hırsızlık yapacağına, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir