AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarlarını yıkamak

Kahve falında evin duvarlarını yıkamak

Kahve falında evin duvarlarını yıkamak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, bereketin geleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, gelirinin garanti olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında evin duvarlarını yıkamak gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında evin duvarlarını yıkamak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında evin duvarını yıkamak cesaret ve inançla hareket edeceğine, ardından bu kişiye açılacağına yorulur.

Kahve falında duvarı yıkamak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla duvar yıkamak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında duvar yıkadığını görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvarları yıkamak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında duvar yıkamak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında evin duvarını sıvamak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir