AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarları yıkamak

Kahve falında duvarları yıkamak

Kahve falında duvarları yıkamak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarları yıkamak gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında duvar yıkamak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin duvarını yıkamak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında evin duvarlarını yıkamak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarı yıkamak çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarları yıkamak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, alım gücünün artacağına delalettir.

Kahve falında hortumla duvar yıkamak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar yıkadığını görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında duvarları çatlak ev görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir