AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar yıkadığını görmek

Kahve falında duvar yıkadığını görmek

Kahve falında duvar yıkadığını görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, bilgi ile donanacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında duvar yıkadığını gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Kahve falında hortumla duvar yıkamak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında evin duvarını yıkamak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarı yıkamak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar yıkadığını görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında duvarları yıkamak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işarettir.

Kahve falında evin duvarlarını yıkamak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında duvar yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında duvara atlamak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir