AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı yıkamak

Kahve falında duvarı yıkamak

Kahve falında duvarı yıkamak canlanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarı yıkamak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği veya düzenleme kabul edilebilir olmayan bir zeminde gidip geliyor olabilir.

Kahve falında evin duvarını yıkamak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hayırlı işlere girişileceğine inanılır.

Kahve falında duvar yıkamak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına delalet eder.

Kahve falında duvar yıkadığını görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumla duvar yıkamak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında duvarları yıkamak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarını yıkamak birçok konuda daha dikkatli olunacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında duvarı yıkamak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin duvarında delik görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir