AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar yıkamak

Kahve falında duvar yıkamak

Kahve falında duvar yıkamak yüksek tahsil yapacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında duvar yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Kahve falında evin duvarlarını yıkamak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarı yıkamak beklediği haberin gelmeyeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında evin duvarını yıkamak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında duvar yıkamak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında duvar yıkadığını görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yanlış seçimler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarları yıkamak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla duvar yıkamak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına alamet eder.

Kahve falında duvardan indiğini görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir