AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarından inmek

Kahve falında evin duvarından inmek

Kahve falında evin duvarından inmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarından inmek gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Kahve falında evin duvarından inmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düz duvardan inmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvardan inmek işlerinin çok yolunda gideceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine işarettir.

Kahve falında duvardan aşağı inmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine inanılır.

Kahve falında yüksek duvardan inmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında evin merdiveninden inmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir evin merdiveninden inmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, istediği gibi hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında çatlak görmek iyi geçim halinde kalacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir