AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan inmek

Kahve falında duvardan inmek

Kahve falında duvardan inmek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvardan inmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da sağlığınızı ilgilendiren kaçınılmaz bir durum, bazı alanlarda saha dışında kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında duvardan inmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarından inmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek duvardan inmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında duvardan aşağı inmek uygulayacağına, malını ve canını emniyete alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düz duvardan inmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında trenden inmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında belediye otobüsünden inmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten uçarak inmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kariyerinin yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir