AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin dışını yıkamak

Kahve falında evin dışını yıkamak

Kahve falında evin dışını yıkamak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında evin dışını yıkamak gördüyseniz:

  • Normal koşullarda her şey yolunda gibi görünse bile, daha detaycı olmanız gerekiyor.

Kahve falında evin dışını yıkamak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında evin dışında yılan görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına delalet eder.

Kahve falında evin dışını süpürmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında evin dışını sıvamak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, mutlu olacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında evin dışında fare görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında evin dışında uyumak evin kasasına giren gelirin artacağına, unvan sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin dışında fırtına görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir