AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin dışında fare görmek

Kahve falında evin dışında fare görmek

Kahve falında evin dışında fare görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kem gözlere gelineceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, böyle işlere kalkışacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında evin dışında fare gördüyseniz:

  • Özgürleşme arzunuz artıyor.

Kahve falında evin dışında fare görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin dışını sıvamak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında evin dışını temizlemek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında evin dışında fırtına görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin dışında yılan görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet eder.

Kahve falında evin dışında uyumak hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına tabir olunur.

Kahve falında evin dışını yıkamak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir